Τσάντα Γυναικεία Ώμου Πουγκί La Tour Eiffel 699-10075M Καφέ

Κωδικός προϊόντος: 699-10075M-BROWN Κατηγορίες: , , Brand:

188.00

1 σε απόθεμα

Διαθέσιμες Επιλογές
Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1 - 3 ημέρες

Παράγγειλε Τηλεφωνικά
στο 2410530502
Δωρεάν Μεταφορικά
σε όλες τις παραγγελίες

Ανακαλύψτε την ιδανική επιλογή για καθημερινές εμφανίσεις με την γυναικεία τσάντα ώμου πουγκί σε χρώμα καφέ, κατασκευασμένη από αδιάβροχο ύφασμα καμβά. Αυτή η τσάντα συνδυάζει στυλ και λειτουργικότητα, ενώ οι δερμάτινες λεπτομέρειες προσθέτουν μία πινελιά κομψότητας και πολυτέλειας.
Η σχεδίαση του πουγκιού προσφέρει άπλετο χώρο για να χωρέσει όλα τα απαραίτητα αντικείμενα της καθημερινότητάς σας, από το πορτοφόλι και το κινητό σας έως το μακιγιάζ και τα κλειδιά. Επιπλέον, το αποσπώμενο μακρύ λουράκι σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την τσάντα στο ύψος που σας βολεύει, προσφέροντας ευελιξία και άνεση κατά τη διάρκεια της χρήσης.
Αυτή η τσάντα είναι ιδανική για γυναίκες που αναζητούν μία πρακτική, αλλά ταυτόχρονα μοντέρνα λύση για τις εξόδους τους, είτε πρόκειται για καθημερινές δραστηριότητες είτε για βραδινές εμφανίσεις. Το αδιάβροχο ύφασμα εξασφαλίζει ότι τα προσωπικά σας αντικείμενα παραμένουν προστατευμένα, ενώ οι δερμάτινες λεπτομέρειες προσθέτουν μία αίσθηση κομψότητας και ποιότητας.
Χαρακτηριστικά προϊόντος:
• Υλικό: Αδιάβροχο ύφασμα
• Λεπτομέρειες: Δερμάτινες
• Τύπος: Τσάντα ώμου πουγκί
• Λουράκι: Αποσπώμενο και ρυθμιζόμενο
• Χρήση: Ιδανική για καθημερινές εξόδους και βραδινές εμφανίσεις
Επιλέξτε την γυναικεία τσάντα ώμου πουγκί για μία μοναδική εμπειρία στυλ και πρακτικότητας, που θα αναδείξει την προσωπικότητά σας σε κάθε περίσταση.

Διαστάσεις 28 × 17 × 17 cm
Σύνθεση Προϊόντος

Χρώμα

Τύπος Κλεισίματος

Κορδόνι Σύσφιξης

Εξωτερικές Θέσεις

Οχι

Εσωτερικό Φερμουάρ

Ναι