La Tour Eiffel Γυναικεία Τσάντα Ώμου 36-171034-2X Μαύρο/Πράσινο

Κωδικός προϊόντος: 36-171034-2X-BLACK/GREEN Κατηγορίες: , , Brand:

210.00

1 σε απόθεμα

Διαθέσιμες Επιλογές
Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1 - 3 ημέρες

Παράγγειλε Τηλεφωνικά
στο 2410530502
Δωρεάν Μεταφορικά
σε όλες τις παραγγελίες

Αναδείξτε το στυλ σας με αυτή την κομψή και πολυτελή γυναικεία τσάντα ώμου της La Tour Eiffel. Η τσάντα αυτή συνδυάζει το διαχρονικό γαλλικό στυλ με την πρακτικότητα, προσφέροντας μοναδική αισθητική και άνεση στη χρήση.
Κύρια χαρακτηριστικά:
• Πράσινες δερμάτινες λεπτομέρειες: Η τσάντα είναι διακοσμημένη με κομψές, πράσινες δερμάτινες λεπτομέρειες που προσδίδουν μία αίσθηση πολυτέλειας και φινέτσας.
• Υψηλής ποιότητας υλικά: Κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά που εξασφαλίζουν μακροχρόνια χρήση, διατηρώντας το κομψό της σχέδιο αναλλοίωτο.
• Εσωτερικός χώρος με διαχωριστικό χώρισμα: Το εσωτερικό της τσάντας διαθέτει ένα διαχωριστικό χώρισμα με φερμουάρ για να οργανώνετε εύκολα τα προσωπικά σας αντικείμενα.
• Ευρύχωρη και πρακτική: Με αρκετό χώρο για τα απαραίτητα καθημερινά σας είδη, όπως πορτοφόλι, κινητό, κλειδιά και καλλυντικά, είναι ιδανική για τις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν λειτουργικότητα και στυλ.
Ανακαλύψτε την κομψότητα και την πρακτικότητα που σας προσφέρει η La Tour Eiffel με αυτή την ιδιαίτερη τσάντα ώμου, ιδανική για καθημερινή χρήση.

Διαστάσεις 36 × 16 × 16 cm
Σύνθεση Προϊόντος

Χρώμα

Τύπος Κλεισίματος

Μαγνητικό Κούμπωμα

Εξωτερικές Θέσεις

Οχι

Εσωτερικές Θέσεις

Εσωτερικό Διαχωριστικό Χώρισμα με Φερμουάρ