Fragola Γυναικείο Πορτοφολάκι Μικρού Μεγέθους με Περιμετρικό Φερμουάρ GW01 Ασημί

9.90

1 σε απόθεμα

Διαθέσιμες Επιλογές
Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1 - 3 ημέρες

Παράγγειλε Τηλεφωνικά
στο 2410530502
Δωρεάν Μεταφορικά
σε όλες τις παραγγελίες

Αν ψάχνετε για ένα κομψό, πρακτικό και ευέλικτο πορτοφολάκι που συνδυάζει στυλ και λειτουργικότητα, το γυναικείο πορτοφολάκι μικρού μεγέθους με περιμετρικό φερμουάρ της Fragola είναι η ιδανική επιλογή. Αυτό το πορτοφόλι έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει εύκολη και ασφαλή αποθήκευση των χρημάτων και των καρτών, ενώ παράλληλα προσθέτει μια πινελιά κομψότητας στις καθημερινές σας εμφανίσεις.
Βασικά Χαρακτηριστικά:
• Περιμετρικό φερμουάρ: Το πορτοφολάκι διαθέτει ανθεκτικό περιμετρικό φερμουάρ που εξασφαλίζει την ασφαλή αποθήκευση των αντικειμένων σας, αποτρέποντας την απώλεια και προστατεύοντας τα από τυχαία πτώση.
• Μικρό μέγεθος: Το συμπαγές μέγεθός του καθιστά το πορτοφόλι ιδανικό για γυναίκες που προτιμούν ελαφριά και μικρά αξεσουάρ, χωρίς να θυσιάζουν την πρακτικότητα. Χωράει εύκολα σε οποιαδήποτε τσάντα, ακόμα και σε μικρότερες τσάντες χιαστί ή τσάντες ώμου.
• Υψηλής ποιότητας υλικά: Κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά, το πορτοφολάκι της Fragola προσφέρει μακροχρόνια αντοχή και προστασία από τη φθορά, διατηρώντας την αισθητική του σε άψογη κατάσταση.
Ιδανικό για:
• Γυναίκες που αναζητούν ένα μικρό και πρακτικό πορτοφόλι, χωρίς να θυσιάζουν στυλ και ασφάλεια.
• Όσες χρειάζονται ένα καθημερινό πορτοφόλι που να προσφέρει αρκετό χώρο για βασικά αντικείμενα όπως κάρτες, μετρητά και κέρματα.

Διαστάσεις 11 × 2.5 × 8 cm
Χρώμα

Σύνθεση Προϊόντος

Κολεξιόν

Φθινόπωρο-Χειμώνας 2024-2025