ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 • Μπορείς να πληρώσεις τα προϊόντα σου στον μεταφορέα κατά την παράδοση τους χωρις επιπλέον χρέωση  . Η πληρωμή πρέπει να πραγματοποιηθεί με μετρητά. Θα σου ζητηθεί να υπογράψεις τα αντίστοιχα έγγραφά για να παραδοθούν τα προϊόντα σου και η( απόδειξη αγοράς θα βρίσκετε μέσα στην συσκευασία των προϊόντων).

2) ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ/ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ

 • Αποδεκτές κάρτες : Όλες οι πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες.
 • Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα «www.modaborsa.gr» είναι απόλυτα ασφαλής, εφόσον τηρείτε τις σχετικές οδηγίες. Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των απαραίτητων στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του (epos paycenter site) της συνεργαζόμενης τράπεζας
 • (PIRAEUS BANK S.A [GR]) όπου θα έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
 • Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα το ακριβές όνομα κατόχου, οπως αυτό αναγράφετε στην καρτα τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας.
 • Ο έλεγχος και η πληρωμή γίνεται άμεσα, εφόσον έχετε συνδεθεί με την συνεργαζόμενη τράπεζα (PIRAEUS BANK) και στην συνέχεια σας επιστρέφει αυτόματα πισω στο site του καταστήματος.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΆΤΟΚΩΝ ΔΟΣΕΩΝ

 1. Από 0,01€ έως 49,90€ (2 Δόσεις)
 2. Από 50,00€ έως 99,90€ (3 Δόσεις)
 3. Από 100,00€ έως 199,90€ (6 Δόσεις)
 4. Από 200,00€ και πάνω (12 Δόσεις)
 5. (Άτοκες δόσεις γίνονται μόνο σε πιστωτικές κάρτες)

3) ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ / ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ

 • Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως τρόπο πληρωμής  την Απευθείας Τραπεζική Μεταφορά.
 • Μόλις ολοκληρώσεις την παραγγελία σου θα σου αποσταλεί email με τους τραπεζικούς λογαριασμούς των συνεργαζόμενων τραπεζών με την εταιρεία ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε).(EUROBANK EFG) ,(ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ NBG).
 • Αν δεν έχεις πραγματοποιήσει κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία σου ακυρώνεται αυτόματα.
 • Οι συνεργαζόμενες τράπεζες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για προεξόφληση της παραγγελίας σου είναι:(ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε).(EUROBANK EFG) ,(ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ NBG).

4).ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ KLARNA 

 • Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής Klarna, έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε σε 3 άτοκες δόσεις. Η πρώτη πληρωμή πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας σας και οι υπόλοιπες 2 πληρωμές λαμβάνονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες από τον τραπεζικό λογαριασμό, την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα της επιλογής σας.
 • Σε όλους τους παραπάνω τρόπους πληρωμής, εκτός της KLARNA, μπορείτε να επιλέξετε έκδοση τιμολογίου στο αντίστοιχο πεδίο, κατά τη δημιουργία της παραγγελίας σας.
 • Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

5) ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΜΒΑΣΜΑΤΩΝ

 • Σε κάθε περίπτωση που θέλετε μέσω Τραπεζικής Μεταφοράς/Κατάθεσης να πραγματοποιήσετε έμβασμα προς ένα Τραπεζικό λογαριασμό τις εταιρείας ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε όλα τα έξοδα και οι κρατήσεις που προκύπτουν θα πρέπει να επιλεχθεί πριν την μεταφορά να επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο το πελάτη.
 • Το modaborsa.gr δεν θα δεχθεί να χρεωθεί καμία προμήθεια/έξοδα που προκύπτουν από εμβάσματα και σε κάθε περίπτωση δεν θα προχωράει σε αποστολή της παραγγελία.
 • Στην περίπτωση υπαναχώρησης από την παραγγελία σας εάν ζητηθεί από το modaborsa.gr να γίνει η επιστροφή χρημάτων σε κάποια μη συνεργαζόμενη ΤΡΑΠΕΖΑ εκτός από τις παρακάτω (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε). (EUROBANK EFG) ,(ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ NBG) όλα τα έξοδα που θα προκύψουν κατά την μεταφορά του εμβάσματος θα επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη. 

6) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL

 • Τώρα μπορείς να πληρώσεις τις παραγγελίες σου στο ηλεκτρονικό κατάστημα Moda Borsa εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal.
  Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής «PayPal», στο τέλος της παραγγελίας μεταφέρεσαι απευθείας στη σελίδα του PayPal. Αν είσαι ήδη πελάτης του PayPal, μπορείς να συνδεθείς στο λογαριασμό σου και να επιβεβαιώσεις την πληρωμή. Όλοι όσοι διαθέτουν έναν τραπεζικό λογαριασμό ή μια πιστωτική κάρτα μπορούν να πληρώσουν μέσω PayPal χωρίς κανένα πρόβλημα. Γέμισε το λογαριασμό σου στο PayPal μέσω τραπεζικής μεταφοράς ή χρησιμοποίησε την πιστωτική σου κάρτα για να πληρώσεις.
  Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικτυακή υπηρεσία πληρωμών PayPal στη διεύθυνση: www.paypal.com

7) IRIS online payments

Για να πληρώνουν οι πελάτες σας απευθείας μέσω της υπηρεσίας web banking τους, όποια κι αν είναι η τράπεζά τους

Η υπηρεσία IRIS online payments είναι μία λύση online πληρωμών που δίνει τη δυνατότητα στον πελατη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος να ολοκληρώνει τις αγορές του με απευθείας χρέωση του τραπεζικού του λογαριασμού χρησιμοποιώντας το web banking της τράπεζας συνεργασίας του. Η υπηρεσία λειτουργεί για όλους τους χρήστες web banking της Τράπεζας Πειραιώς, της Alpha Bank, της Εθνικής Τράπεζας και της Eurobank, καλύπτοντας το σύνολο σχεδόν των χρηστών web banking της Ελλάδας.

Πως λειτουργεί

Αφού ο πελάτης πλοηγηθεί στο eShop, και τοποθετήσει τα προϊόντα που επιθυμεί στο καλάθι αγορών θα επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα και στην συνέχεια από το εμφανιζόμενο μενού  την υπηρεσία IRIS online payments. Τα επόμενα βήματα θα είναι τα εξής:

 • Επιλογή της Τράπεζας συνεργασίας του (στην οποία έχει πρόσβαση στο e-banking της) Σε αυτό το σημείο θα γίνει ανακατεύθυνση του πελάτη στη σελίδα της Τράπεζας που έχει επιλέξει
 • Κάνει login με τους προσωπικούς κωδικούς e-banking
 • Οδηγείται στη σελίδα «Εντολή Πληρωμής» (payment order) και βλέπει τα στοιχεία πληρωμής (ποσό, προϊόν κωδικό συναλλαγής, κτλ.)
 • Επιλέγει το λογαριασμό που θα χρεωθεί
 • Ολοκληρώνει την πληρωμή
 • Σε αυτό το σημείο ο πελάτης επιστρέφει αυτόματα στο eshop της επιχείρησης, όπου εμφανίζεται και το μήνυμα ολοκλήρωσης της συναλλαγής.