1.ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΟΥ

Μόλις ολοκληρωθεί και συσκευασθεί η παραγγελία σου από εμάς θα ενημερωθείς αυτόματα με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζεις.

Θα λάβεις ένα σύντομο γραπτό μήνυμα με αποστολέα το (ModaBorsa) στο κινητό τηλέφωνο που καταχώρησες κατά την ολοκλήρωση τις παραγγελίας καθώς και ένα e-mail που θα σε ενημερώνει με ποια Κούριερ σου έχει αποσταλεί καθώς και τον αριθμό αποστολής που την συνοδεύει.

2.ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΟΥ

Μπορείτε αν πάσα στιγμή να παρακολουθείτε OnLine την εξέλιξη τις παραγγελία σας μέσα από την επίσημη σελίδα της εταιρείας ταχυμεταφορών με την οποία σας απεστάλη η παραγγελίας σας αναγράφοντας τον αριθμό αποστολής που λάβατε μα SMS και email.

*Η OnLine εξέλιξη τις παραγγελίας σας θα φαίνεται στο σύστημα του Κούριερ από το πρωί τις επομένης ημέρας κατά την οποία ολοκληρώθηκε.

3.ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ

3.1.Μεγάλα Αστικά Κέντρα: (1-3) Εργάσιμες Ημέρες (εξαρτάτε από το φόρτο εργασίας της εταιρείας Courier)

3.2.Νησιά: (2-4) Εργάσιμες Ημέρες (εξαρτάτε από το φόρτο εργασίας της εταιρείας Courier)

3.3.Απομακρυσμένες και Δυσπρόσιτες περιοχές: (2-5) Εργάσιμες Ημέρες (εξαρτάτε από το φόρτο εργασίας της εταιρείας Courier)

*Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης υφίστανται από την στιγμή που η παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί και έχει συσκευασθεί από την εταιρεία μας και όχι από την ημερομηνία και ώρα κατά την οποία πραγματοποιήσατε την παραγγελία σας.

**Λογού καιρικών συνθηκών ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στην  παράδοση σε δυσπρόσιτες (βάσει της λίστας των δυσπρόσιτων περιοχών του courier) περιοχές της Ελλάδος.