1.ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΟΥ

Μόλις ολοκληρωθεί και συσκευασθεί η παραγγελία σου από εμάς θα ενημερωθείς αυτόματα με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζεις.

Θα λάβεις ένα σύντομο γραπτό μήνυμα με αποστολέα το (ModaBorsa) στο κινητό τηλέφωνο που καταχώρησες κατά την ολοκλήρωση τις παραγγελίας καθώς και ένα e-mail που θα σε ενημερώνει με ποια Κούριερ σου έχει αποσταλεί καθώς και τον αριθμό αποστολής που την συνοδεύει.

2.ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΟΥ

Μπορείτε αν πάσα στιγμή να παρακολουθείτε OnLine την εξέλιξη τις παραγγελία σας μέσα από την σελίδα  www.speedex.gr και στο πεδίο Track & Τrace αναγράφοντας τον αριθμό αποστολής που σας στάλθηκε στο email που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας.

*Η online εξέλιξη τις παραγγελίας σας θα φαίνεται στο σύστημα του Κούριερ από το πρωί τις επομένης ημέρας κατά την οποία ολοκληρώθηκε.

3.ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ

3.1.Μεγάλα Αστικά Κέντρα: (1-2) Εργάσιμες Ημέρες.

3.2.Νησιά: (2) Εργάσιμες Ημέρες.

3.3. Απομακρυσμενες η Δυσπρόσιτες περιοχές: (2-5) Εργάσιμες Ημέρες.

α)Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης υφίστανται από την στιγμή που η παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί και έχει συσκευασθεί από την εταιρεία μας και όχι από την ημερομηνία και ώρα κατά την οποία την πραγματοποιήσατε.

β)Λογού καιρικών συνθηκών ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στην  παράδοση σε δυσπρόσιτες (βάσει της λίστας των δυσπρόσιτων περιοχών του courier) περιοχές της Ελλάδος.