Πολιτική Επιστροφών Moda Borsa

return-header_full

Πολιτική Επιστροφών Moda Borsa
Ελπίζουμε ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με τα προϊόντα μας.

Αν όμως, για οποιονδήποτε λόγο, δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.
Όλα τα έξοδα αποστολής των επιστροφών, με εξαίρεση τις επιστροφές λόγω ελαττωματικών προϊόντων και/ή προϊόντων που απεστάλησαν κατά λάθος, βαρύνουν εσάς. Το modaborsa.gr θα καλύψει όλα τα έξοδα αποστολής για ελαττωματικά προϊόντα και προϊόντα που απεστάλησαν κατά λάθος.
Για να πραγματοποιήσετε μια επιστροφή θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο modaborsa@yahoo.com ή τηλεφωνικώς στα 2410259555,2410530502 και 6947371269 για να μας ενημερώσετε ότι θα κάνετε επιστροφή.  Εφόσον πληροίτε τους Όρους και Συνθήκες Επιστροφής (δείτε παρακάτω) θα αφαιρέσουμε από το ποσό της επιστροφής σας μόνο το ποσό του κόστους μεταφοράς.Μόλις η παραγγελία σας παραληφθεί και διεκπεραιωθεί θα σας ενημερώσουμε μέσω email ή τηλεφωνικα.

Όροι και Συνθήκες Επιστροφής

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 15 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν. Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.

Για επιστροφές (όπως στην περίπτωση αλλαγής) εντός Ελλάδας επιβαρύνεστε με το ποσό των 6 ευρώ (οι αλλαγές για προϊόντα ίδιας σαιζόν μόνο).
Για επιστροφές από το εξωτερικό τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν αυτόν που κάνει την επιστροφή.

Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη.Αυτό σημαίνει:

  1. Να μην έχουν φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
  2. Να είναι σε άριστη κατάσταση .
  3. Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής,Τιμολόγιο κ.ο.κ).

Αν τηρούνται οι παραπάνω προυποθέσεις, μπορείτε ελεύθερα να το απoστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

Να σημειωθεί ότι όλες οι αλλαγές  γίνονται στις τρέχουσες τιμές των προϊόντων.

Η διαδικασία της επιστροφής είναι απλή και γίνεται τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2410530502.

Όροι και Συνθήκες Επιστροφής
Για να θεωρηθεί ότι έχετε ασκήσει ορθά το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων θα πρέπει να πληροίτε απόλυτα τις παρακάτω προϋποθέσεις:
1. Έχετε επικοινωνήσει μαζί μας για να μας ενημερώσετε ότι θα κάνετε επιστροφή.
2. Η επιστροφή να γίνει εντός δέκα εργάσιμων (15) ημερών από την ημέρα που θα λάβετε το προϊόν.
3.Τα προιόντα να μην είναι φορεμένα, χρησιμοποιημένα και να είναι στην κατασταση την οποια το παραλαβατε.

4.Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του modaborsa.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση κ.λ.π. τότε το modaborsa.gr  αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης ή το κόστος επιστροφής .

Προκειμένου να διαπιστωθεί εαν το προϊόν είναι ελλατωματικό θα πρέπει να μας αποστείλετε με email στο modaborsa@yahoo.com φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας.Εαν μας αποστείλετε το προίόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος σύν όσα προκύψουν καθώς επίσης η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης παραλαβής του.
Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέρθηκαν.

5.Τα χρήματα επιστρέφονται μόνο σε περίπτωση που το προιόν είναι αποδεδειγμένα ελαττωματικό , και δεν θέλετε αντικατάστασή του. Αν δεν είναι όπως το θέλατε η για οποιονδήποτε άλλο λόγο δεν το θέλετε το modaborsa.gr  θα σας το αλλάξει με κάποιο άλλο ίδιας αξίας η και παραπάνω και μόνο.

6.Το ποσό που πληρώσατε για τα προϊόντα που επιστρέψατε θα επιστραφεί στον τραπεζικό λογαριασμό που θα σας ζητηθεί. Ο χρόνος που απαιτείται για την επιστροφή χρημάτων εξαρτάται από τις πληροφορίες που δώσατε στην παραγγελία σας. Συνήθως τα χρήματα επιστρέφονται μέσα σε 30 μέρες. Παρακαλούμε έχετε υπ’ όψιν σας ότι είναι απαραίτητο να έχετε τραπεζικό λογαριασμό για να λάβετε επιστροφή χρημάτων για παραγγελίες που πληρώσατε με Αντικαταβολή.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:
1) Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση modaborsa@yahoo.com ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2410530502  καθημερινά 09:00-14.30 και το Σάββατο 09:00-15.00.

Σε περίπτωση που κάνετε παραγγελία, σας αποσταλεί και αρνηθείτε να την παραλάβετε, επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τα μεταφορικά έξοδα τα οποία είναι 12 ευρώ. 6 ευρώ για την αποστολή της παραγγελίας από εμάς πρός εσάς και 6 ευρώ για την επιστροφή της παραγγελίας από εσάς πρός εμάς.Στην συγκεκριμένη περίπτωση Το εμπορικό τμήμα της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για διευκρίνιση της άρνησης παραλαβής.

Τρόποι & έξοδα αποστολής

Όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είναι ετοιμοπαράδοτα και αποστέλλονται με εταιρείες courier με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Οι παραδόσεις γίνονται τις εργάσιμες ημέρες καθημερινά 09:00 – 18:00 στην διεύθυνση την οποία εσείς έχετε επιλέξει. Σε περίπτωση που απουσιάζετε κατά την ώρα της παράδοσης, θα ενημερώνεστε για να προγραμματιστεί εκ νέου η παράδοση της αγοράς σας.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ;
Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την την ιδια ημέρα που έγινε η παραγγελία αρκεί να έχει γίνει εώς τις 18.00 μμ.
Για τις παραγγελίες μετά από την συγκεκριμένη ώρα οι αποστολές γίνονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα έως Σάββατο), από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας.
Οι παραγγελίες εντός Αττικής αλλά και σε μεγάλα αστικά κέντρα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική και Speedex παραδίδονται σε 1-4 εργάσιμες ημέρες.
Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική & Speedex και παραδίδονται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες.
Η ώρα παράδοσης δεν είναι συγκεκριμένη και γίνεται μεταξύ 10:00 έως 18:00.
(Οι ωρες παραδοσεις που οριζονται απο την speedex  ειναι απο τις 8.00 πμ εως 15.00. Αν επιθυμειτε συγκεκριμενη ωρα παραδοσης η χρεωση ειναι εξτρα +3 ευρω επιπλεον.)

Σημειώνεται επίσης ότι οι παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται εντός του Σαββατοκύριακου και αργιών.Αν επιθυμείτε παράδοση εντός Σαββατοκύριακου επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η Γενική Ταχυδρομική.

Χρόνος παράδοσης
Ο χρόνος παράδοσης είναι από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες για προορισμούς εντός Ελλάδος. Αυτό συμβαίνει από τη στιγμή που η παραγγελία σας έχει εγκριθεί, ετοιμαστεί και δοθεί για αποστολή. Οι ημέρες ετοιμασίας των παραγγελιών είναι από Δευτέρα έως Σάββατο.

Παραλαβή μέσω courier.
Συνεργαζόμαστε με τη Γενική Ταχυδρομική & Speedex. Το πανελλαδικό δίκτυο παραδίδει την παραγγελία σας εντός 4 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αποστολής της από το κατάστημα.
Παραλαβή απο το κατάστημα Λάρισας
Μπορείτε κατά τη συμπλήρωση της παραγγελίας σας να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας στην Λάρισα. Σε αυτή την περίπτωση, τα προϊόντα που παραγγείλατε θα δεσμευτούν για εσάς για 2 εργάσιμες ημέρες και μπορείτε μέσα σε αυτό το διάστημα να έρθετε ανά πάσα στιγμή και ώρες καταστημάτων Λάρισας, να παραλάβετε το δέμα σας. Μετά το πέρας του παραπάνω διαστήματος, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα.
Σε περίπτωση αλλαγής παραγγελίας η οποία έγινε με παραλαβή από το κατάστημα, η αλλαγή γίνεται τηλεφωνικά και αποστέλλεται από εμάς μέσω της συνεργαζόμενης Courier με επιβάρυνση 6 ευρώ και μόνο με προϊόν ίδιας σαιζόν .

Χρεώσεις
*Δωρεάν μεταφορικά για όλους τους προορισμούς .

*ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ Δωρεάν.